Obalový veletrh Embax 2012 - Vítek, Miloslav
Informácie o obalovom veľtrhu, ktorý sa konal v dňoch 18.2.- 2.3.2012 na brnenskom výstavisku. Súčasťou veľtrhu bola aj súťaž Zlatý Embax o najlepšie exponáty a rôzne konferencie a prezentácie, ako aj obalová linka v živej prevádzke Packaging live.