Jaká struktura je vhodná pro nové trhy - Petrová, Hana
Získať rozvojové trhy si vyžaduje viac, než len premiestniť obchodné oddelenie, vyžaduje to reštrukturalizáciu celého podniku. Čína a India ako vedúce z rozvojových trhov. Zdroj talentov pre vývoj nových produktov a procesov. Rozdiely medzi ambíciami nadnárodných firiem a ich úspechom na rozvojových trhoch. Nová zaujímavá štruktúra - organizácia jednotlivých krajín v tvare T (T-shaped country organization). Rozvojové trhy ako vedúce trhy a zdroje talentov. Výzva pre vrcholové manažérske tímy. Zmeny v geografickom umiestnení ústredia firmy.