Spotrebná daň z alkoholických nápojov a jej dopad na vybrané makroekonomické ukazovatele - Válek, Juraj, 1981-
Zákon o spotrebnej dani z alkoholických nápojov, ktorý nadobudol platnosť v Slovenskej republike k 1.1. 2012. Vývoj príjmov do štátneho rozpočtu zo spotrebných daní z alkoholických nápojov. Národohospodárske súvislosti zvyšovania sadzieb vybraných spotrebných daní.