Komparácia zdravotníckych účtov krajín Vyšegradskej štvorky - Štrangfeldová, Jana
Nová metodika zdravotníckych účtov SHA 2011 (A System of Health Accounts) a rozdelenie zdravotníckych výdavkov v krajinách OECD. Komparatívna analýza a závery podľa odlišností vo výške investovaných výdavkov do jednotlivých oblastí zdravotníckych systémov. Posúdenie ich dostatočnosti respektíve nedostatočnosti pri porovnaní úspešnosti fungovania sledovaných zdravotníckych systémov.