Register účtovných závierok umožní lepšie si preveriť obchodných partnerov - Marhefková, Martina
Povinnosti spoločností voči úradom a verejnosti. Povinnosť ukladať účtovnú závierku do zbierky listín obchodného registra. Zverejnenie súvahy a výkazu ziskov a strát individuálnej účtovnej závierky v Obchodnom vestníku. Povinnosť zverejnenia účtovnej závierky na internete. Register účtovných závierok v zmysle novely zákona o účtovníctve.