Perspektivy zdaňování motorových vozidel v zemích Evropské unie - David, Petr
Oblasť zdaňovania motorových vozidiel v štátoch Európskej únie na základe skúmánia vývoja a súčasného stavu zdaňovania motorových vozidiel v týchto krajinách.