Marketingová komunikácia v oblasti škôl - Markušová, Jana
Marketing a marketingová komunikácia patria medzi stále rozvíjajúce sa odbory, ktoré nachádzajú uplatnenie vo všetkých organizáciách či už v súkromnom alebo verejnom sektore. Každá vysoká škola s rastom konkurenčného prostredia a s cieľom dosiahnutia konkurenčnej výhody musí využívať marketingový komunikačný mix. Každá škola sa zameriava na iný druh komunikácie, ale hlavný cieľ je pre všetky školy rovnaký. Ide o propagovanie a prezentovanie samej seba.