Prečo je Magento naďalej optimálnou voľbou pre e-commerce systém - Miklošík, Andrej
Magento je posledné roky považované za lídra v oblasti e-commerce riešení. Tento open source projekt je mimoriadne dynamický, disponuje rozsiahlou základňou vývojárov, jasnou víziou a dobrými podpornými a marketingovými štruktúrami. Magento Go – ideálny začiatok pre nové projekty. Výhoda ale aj problém: témy.