Komparácia verejných logistických centier na Slovensku a vo vybraných krajinách - Búda, Martin
Príspevok na základe účelovej komparatívnej analýzy logistických centier na Slovensku a v zahraničí poukazuje na systémové riešenie možností ich rozvoja a výstavby. Verejné logistické centrá musia spĺňať podmienku multimodality, prípadne intermodality a musia tvoriť funkčnú sieť s dostatočným prepravným potenciálom.