Prognóza rómskej populácie na Slovensku do roku 2030 - Šprocha, Branislav
Prognóza Rómov na Slovensku v rokoch 1981-2030. Vymedzenie reprodukčného systému. Opis, analýza reprodukčného systému a prognóza parametrov konštrukčného modelu. Opis, analýza a prognóza plodnosti.