Perspektivy evropského ekonomického oživení - Blažek, Petr
Čo spôsobilo stratu rastu dynamiky ekonomiky a aké faktory bránia ekonomickému oživeniu? Zhoršenie fiškálnej pozície väčšiny európskych krajín. Fundamentalizmus pri presadzovaní politiky rozpočtových obmedzení.