Možnosti investovania voľných zdrojov do neštandardných derivátov - Šturc, Boris, 1961-
Možnosti využitia niektorých exotických opcií pri zabezpečovaní cien komodít alebo menových pozícií pre podnikateľské subjekty a možnosti ich špekulatívneho využitia.