Prečo podniky implementujú integrované systémy riadenia rizika - Varcholová, Tatiana
Modely riadenia rizika a nové koncepcie, ktoré sa začínajú objavovať pod názvom Enterprise Risk Management (ERM). Vlastnosti, koncepcia a implementačná štruktúra ERM. Úlohy manažmentu rizika.