Zákon č. 56/2012 Z.z. o cestnej doprave s komentárom - Poliak, Miloš
Nový zákon o cestnej doprave - jeho význam. Zosúladenie vnútroštátnej právnej terminológie s terminológiou používanou v práve EÚ, prispelo k zjednodušeniu orientácie sa jeho adresátov.