Nový zákon o cestnej doprave - Bonko, Andrej
Od 1.3.2012 nadobudol účinnosť zákon č. 56/2012 Z.z. o cestnej doprave. Opodstatnenosť prijatia novej právnej úpravy. Základné ustanovenia, druhy cestnej dopravy, preprava nebezpečných vecí, verejná správa, záverečné ustanovenia.