Európsky platobný rozkaz - Horváth, Edmund
Účel konania o európskom platobnom rozkaze. Rozsah pôsobenia nariadenia. Návrh na vydanie európskeho platobného rozkazu. Možnosti obrany proti nemu. Nútený výkon európskeho platobného rozkazu.