Elektronické komunikácie - Tichý, Miroslav
Elektronické komunikácie zabezpečujú výmenu alebo prenos informácií najmä vo forme obrazu, zvuku alebo textu po elektronických komunikačných sieťach. Základné pojmy zákona. Regulácia elektronických komunikácií. Individuálne povolenie na používanie frekvencií. Povinnosti podniku. Ochrana súkromia a osobných údajov. Poskytovanie dotácií v oblasti elektronických komunikácií.