Lítium - nová zlatá horúčka - Woody, Todd
Lítium - mimoriadne dôležitý kov pre moderné technológie. Zložka batérií, ktoré sa používajú od iPhonov a iPadov až po elektromobily. Výskyt lítia v horúcom soľnom roztoku. Ťažba bieleho zlata na svete. Monopol juhoamerických nadnárodných spoločností. Americká spoločnosť Simbol a jej skúšobná výrobňa lítia.