Dopad hospodárskej krízy na podnikateľské prostredie v SR - Holúbek, Tomáš
Zmeny podnikateľského prostredia na Slovensku v dôsledku zavádzania trhovej ekonomiky, ako aj hospodárskej krízy. Momentálne zhoršenia stavu indexu podnikateľského prostredia treba pripísať hospodárskej kríze a treba dúfať v jeho zlepšenie pri očakávanom hospodárskom raste v najbližšom období.