Riadenie pracovného výkonu zamestnancov vo vybranej spoločnosti - Hudáková, Anna
Príspevok sa zaoberá otázkami riadenia pracovného výkonu zamestnancov ako prirodzeného procesu riadenia, ktorý patrí do kompetencií líniových manažérov. Prináša pohľad na riadenie vo vybratej spoločnosti (Slovak Telekom, a.s.), jeho štruktúru, prínosy a poukazuje na význam riadenia výkonov. Venuje sa otázkam riadenia výkonu priebežným hodnotením a ročnému hodnoteniu zamestnancov.