Virtuálne vzdelávanie aktívnych učiteľov školská mediácia on-line - Stančík, Andrej
Nástroje na pozdvihnutie kultúry a procesy v organizácii školy. Formy pomoci s využitím informačno-komunikačnej techniky, tak aby priestorom pre vzájomné zdieľanie a vzdelávanie mohlo byť pohodlie domova.