Osobitosti školského systému v Anglicku, Írsku a Škótsku akcentácia jedinečnosti škôl v Spojenom kráľovstve Veľkej Británie - Soroková, Tatiana
Pohľad na jednotlivé vzdelávacie systémy v Anglicku, Írsku a Škótsku. Vzdelávanie v rámci EÚ a jeho význam pri sociálnej integrácii človeka. Zamestnanosť a zamestnateľnosť ako faktory sociálnej inklúzie.