Otvorený pracovný trh vo Veľkej Británii pre pracovníkov z krajín EÚ8 - Billý, Ľubomír
Problematika voľného pohybu pracovníkov z krajín EÚ8 na pracovnom trhu vo Veľkej Británii. Charakteristika migrantov z nových členských štátov a analýza dopadov migrácie na ekonomiku Veľkej Británie. Zmeny produktivity práce pred a po otvorení pracovného trhu.