Názory zamestnancov nemocníc na systém manažérstva kvality implementovaný v súlade s požiadavkami normy ISO 9001 - Kostičová, Michaela
Kvalita ako prirodzená súčasť poskytovania zdravotnej starostlivosti. Analýzy názorov pracovníkov nemocníc na zavedený systém manažérstva kvality podľa normy ISO 9001.