Dopad voľného pohybu pracovných síl na príjem domácností v SR - Puškárová, Paula, 1985-
Deklarácia prostredníctvom dvoch regresných modelov o voľnom pohybe pracovných síl, ktoré spolu so spotrebou vplývajú na disponibilné príjmy domácností. Základný a konvergenčný model.