Multilateralismus versus regionalismus jako nový obchodní řád - Mrlinová, Monika
Výrazné zmeny súčasnej svetovej ekonomiky, ktoré ovplyvňujú jej doterajšiu podobu a udávajú tak nové obchodné pravidlá. Vplyv globalizácie, liberalizácie obchodu a obchodných systémov v kontexte histórie až po súčasnosť.