Teoretická východiska procesu hledání zaměstnání - Cieslarová, Gabriela
Vybrané koncepty, ktoré môžu byť podkladom pre teoretické východiská procesu hľadania zamestnania. Základné myšlienky jednotlivých konceptov a faktory, ktoré ovplyvňujú efektívnosť procesu hľadania zamestnania.