Konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov v kontexte vybraných aspektov - Šeben, Zoltán
Skúmanie konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov z pohľadu interných firemných faktorov, externého prostredia a vplyvu podnikateľa. Prepojenie teoretických poznatkov do matematického modelu uplatniteľného v praxi.