Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku z daňového hľadiska - Mateášová, Martina, 1979-
Zákon č. 548/2011 Z. z. zavádza niekoľko významných zmien v oblasti daní fyzických a právnických osôb. Zákon nadobudol účinnosť od 1. januára 2012. Zmena systému odpisovania hmotného majetku. Definícia odpisovania. Kroky pri odpisovaní hmotného majetku. Ilustračné príklady.