Audítorská profesia a hospodárska kríza v Slovenskej republike - Škultéty, Jozef
Napriek tomu, že globálna kríza zo začiatku postihla ekonomiku Slovenska fakticky len prostredníctvom prudkého zníženia zahraničného dopytu, jej vplyv na reálnu ekonomiku sa ukázal byť veľmi podobný ako v ostatných krajinách eurozóny. Hlavným dôsledkom prudkého zníženia dopytu po slovenskom exporte bol hlboký prepad hospodárskeho rastu Slovenskej republiky.