Identifikácia a spôsoby účtovania zásob vyrobených vlastnou činnosťou - Pakšiová, Renáta, 1974-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla, ktorý je okrem iného, zameraný na samotné účtovanie zásob obstaraných vlastnou výrobou a je doplnený konkrétnymi príkladmi zaúčtovania spôsobom A a spôsobom B účtovania zásob.