Čo ovplyvní výnosy z akcií: dlhodobý pohľad - Baláž, Vladimír
Pohľad na vývoj indexov na americkom akciovom trhu, ktorý ukazuje ako sa striedajú obdobia vzostupov a pádov. Obdobie rastu produktivity práce a rast zisku podnikov. Vysvetlenie finančných bublín v 90. rokoch a podpora rozvoja súkromného dôchodkového sporenia. Investície do akcií.