Finančné nástroje vykazovanie finančných nástrojov podľa IAS/IFRS a IFRS pre MSP - Ješš, Michal, 1986-
Vykazovanie finančných nástrojov podľa IAS/IFRS. Účtovná politika účtovnej jednotky. Vykazovanie finančné. Oceňovanie. Zverejnenie aktív a záväzkov. Vykazovanie finančných nástrojov podľa IFRS pre malé a stredné podniky.