Verejno-súkromné partnerstvá: k problémom definičného vymedzenia a trendov so zameraním na EÚ - Tomová, Anna
Podstata verejno-súkromných partnerstiev. Podpora a trendy verejno-súkromných partnerstiev v Európskej únii.