Determinanty rozvoja verejno-súkromných partnerstiev v infraštruktúrnych odvetviach v EÚ - Tomová, Anna
Pojem verejno-súkromné partnerstvá. Analýza determinantov verejno-súkromných partnerstiev v Európskej únii.