Strategie modrého oceánu v cestovním ruchu a letecké dopravě - Štverková, Hana
Príležitosti pre nízkonákladového dopravcu z hľadiska využitia stratégií modrých oceánov. Cestovný ruch a letecká doprava. Podstata cestovného ruchu. Služby cestovného ruchu. Stratégia červeného a modrého oceánu v cestovnom ruchu. Profil cestujúceho nízkonákladových dopravcov.