<An> algorithm for the problem of shortest trail with prohibited maneuvers - Majer, Tomáš
Skúmanie algoritmu pre hľadanie najkratších trás so zakázanými manévrami. Hľadanie najkratšej trasy rešpektujúc zakázané odbočenia, otáčania a iné zakázané pohyby v dopravnej sieti. Využitie daného algoritmu v GPS navigátoroch.