Úlohy a postavenie Nemeckej centrálnej banky v čase hospodárskej krízy - Mičeková, Mária
Príspevok oboznamuje o úlohách a postavení Nemeckej centrálnej banky (Bundesbanky) v európskom systéme centrálnych bánk a jej nástrojoch. Akým spôsobom funguje Bundesbanka v rámci Európskej únie. Príspevok poukazuje tiež na rozdiely vo fungovaní Národnej banky Slovenska a Bundesbanky.