Mentoring ako nástroj rozvoja zamestnancov - Rolková, Monika
Mentoring v podnikovom prostredí. Zásady mentoringu. Rozdiel medzi mentoringom a koučingom. Metódy využitia interných podnikových zdrojov. Odovzdávanie vedomostí, zručností a know-how v podniku.