Súčasný stav certifikácie ECDL zamestnancov verejnej správy v Slovenskej republike - Mudrík, Martin
Prieskum, ktorý poskytuje prehľad o súčasnom stave certifikovanosti ECDL zamestnancov vo verejnej správe v krajských mestách Slovenskej republiky. Zákon č. 231/2006 Z. z. o štátnej službe.