Prístupy k manažérstvu kvality ako súčasť stratégie podnikov - Štofková, Katarína
Kvalita predstavuje zdroj úspešnosti na trhu u zákazníkov a zdroj, pomocou ktorého je možné vybudovať lepšiu trhovú pozíciu pred konkurenciou. Kvalita a stratégia podnikov. Ciele a požiadavky na kvalitu. Prínosy využívania metód a modelov vo vybraných podnikoch. Model EFQM.