Spoločensky zodpovedné podnikanie v európskom poštovom sektore - Žiačková, Vladimíra
Dôležitosť zodpovedného podnikania v rámci poštového sektora. Príspevok obsahuje zosumarizovanie najdôležitejších vývojových tendencií zodpovedného podnikania v európskom poštovom sektore, približuje spôsoby participácie národných poštových operátorov členských krajín EÚ na ochrane životného prostredia a prostredníctvom prípadovej štúdie popisuje spoločensky zodpovedné aktivity, kľúčové záujmy a zainteresované skupiny vybraného poštového operátora.