Dôsledky globalizácie na finančných a poisťovacích trhoch - Ceniga, Pavel
Proces globalizácie v ekonomike. Štyri základné rozmery globalizácie. Finančné a poistné trhy. Konkurencia. Fúzie a akvizície. Bankopoisťovníctvo.