Analytický pohľad na cezhraničnú spoluprácu v kooperácii s existenciou euroregiónov a regionálnych rozvojových agentúr v Slovenskej republike - Šoltýsová, Agáta
Cezhraničná spolupráca môže byť prostriedkom na dosiahnutie väčšej jednoty a podpory spolupráce medzi európskymi štátmi. Analýza a fungovanie cezhraničnej spolupráce na Slovensku v kooperácii regionálnych rozvojových agentúr ako významného činiteľa v tomto procese.