Slovenské hity srvátka a bryndza - Malovič, Pavel
Mlieko z hľadiska výživy ako jedna z najcennejších potravín. Mlieko potrebné pre správny vývoj kostí, zubov a na predchádzanie neskoršej degenerácie kostí. Bohatý zdroj vápnika. Vlastnosti srvátky. Význam srvátkových proteínov. Bryndza zo surového nepasterizovaného mlieka. Prečo konzumovať bryndzu. Dobrý zdroj vápnika a vitamínov B-komplexu.