Exploration of Learning Styles and Digital Literacy for Innovation in Designing E-learning Courses - Knošková, Ľubica, 1965-
Využitie informačných a komunikačných technológií vo vyučovacom procese. Typy inteligencie a proces vzdelávania. Štýly vzdelávania a experimentálny vzdelávací model. Strategické vzdelávanie. Digitálna gramotnosť na Slovensku. Výhody tvorby modelu e-vzdelávania v oblasti tovaru.