Dividendová politika banky: skúsenosti zo sveta - Krajňáková, Emília
Korporačná etika verzus biznis bankového holdingu. Prepojenie bankových holdingových spoločnosti a veľkých korporácií finančným biznisom. Americké banky po trojročnej pauze začali vyplácať dividendy.