Základné indikátory, ktoré majú vplyv na finančné trhy - Bačišin, Vladimír
V USA existuje niekoľko základných indikátorov, ktoré odrážajú stav vývoja celého hospodárstva, alebo len niektorých segmentov. Každý z nich má rôzny vplyv na vývoj finančných a kapitálových trhov nielen v USA, ale aj na dianie na svetových trhoch. Vedúce ekonomické indikátory.