Perspectives of relations between Albania and the European Union - Draková, Silvia
Analýza vzťahov medzi Albánskom a Európskou úniou. Formácia Albánska v priebehu 20-teho storočia. Najdôležitejšie míľniky vo vývoji vzťahov medzi Albánskom a Európskou úniou. Finančná pomoc Albánsku. Perspektívy vzťahov Albánska a EÚ.