Dopad dluhové krize v Evropské unii na regulatorní a ekonomický kapitál bank - Novotný, Josef
Dopad európskej dlhovej krízy na regulatórny a ekonomický kapitál bánk a dopad zníženia ratingu v dôsledku dlhovej krízy. Metóda CreditMetrics, ktorá umožňuje výpočet ekonomického kapitálu pre krytie neočakávaných strát.